Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, IT&C, Tineri

WEBSTOCK, mai batran ca blogul presainblugi cu un an. Editie jubiliara la primul deceniu pe 5 octombrie

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

A venit momentul sa fac un anunt. Blogul presainblugi o sa implineasca 10 ani pe 23 martie 2019. Dar nu acesta este anuntul. Webstock implineste pe 5 octombrie 10 ani. Si pentru ca prea multe cuvinte nu pot spune ceea ce pot cuprinde mai putine emotii, o sa las spre posteritate cateva randuri pe care le-am primit pe e-mail de la Cristian Manafu si Echipa Evensys.

➡ Webstock – O poveste de 10 ani

Pentru noi, cei de la Evensys si nu numai, este o editie aniversara. Webstock implineste 10 ani in octombrie. Au fost 10 ani frumosi cu editii una si una, in care am reusit sa reunim comunitatea online pentru o zi pe an memorabila. Totul a pornit, in primavara lui 2008, de la o idee discutata cu echipa Vodafone, partenerul fondator al evenimentului. La prima editie, pe 3 octombrie 2008, am avut 300 de invitati. De atunci, Webstock a crescut si a ramas cel mai important eveniment de social media din Romania.

Ziua de 5 octombrie 2018 se anunta a fi una de referinta. Vom avea cel mai mare Webstock de pana acum, cu multe surprize, activari, ocazii de socializare, dar si cu multe prezentari si sesiuni valoroase. Vom avea cei mai buni vorbitori dintre toate editiile de pana acum.

In acest moment, am deschis oficial acreditarile pentru bloggeri, inscrierile pentru companii si propunerile la Webstock Awards.

➡ ACREDITARILE

Anul acesta bloggerii care doresc sa participe full-day si sa aiba acces la toate momentele evenimentului trebuie sa se acrediteze in prealabil. Deja 150 de bloggeri au fost acreditati, fiind alesi inainte de lansare dintre cei care au sustinut evenimentul proactiv la ultima editie. Acreditarile vor fi acordate in intervalul 15 august – 15 septembrie. Detalii aici.  Dupa aceasta data, va exista doar participare partiala, numai la anumite momente din eveniment, pe baza unei invitatii, intr-un numar limitat. Cei care nu doresc sa se acrediteze si doresc o invitatie partiala sunt invitati sa urmareasca site-ul evenimentului si pagina de Facebook.

➡ INSCRIERI COMPANII

Companiile si agentiile se pot inregistra in baza unei taxe de participare (mai mica decat la orice alt eveniment de profil), in schimbul careia vor primi acces (full-day) la toate momentele evenimentului, inclusiv pauzele de cafea, pranzul si cocktail-ul de la Gala. Locurile sunt limitate. Detalii aici.

➡ PROPUNERI AWARDS

Incepand cu 1 august, companiile, agentiile si bloggerii pot veni cu propuneri pentru premiile evenimentului. In urma unei preselectii, proiectele admise sunt nominalizate la Webstock Awards, urmand a intra in procesul de jurizare. Nu se percepe nicio taxa pentru nominalizari sau participarea la Gala. In seara evenimentului, vor fi anuntati castigatorii. Detalii aici.

TPoti sa urmaresti cele doua evenimente create pe Facebook (Conferencesi Awards), unde se vor anunta cele mai importante lucruri despre aceasta editie.

Eu am ales sa fiu acolo. Tu?

Cum a fost Webstock 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *