Atelier de Idei

STOP otravurilor turcesti sub chip de fructe si legume proaspete

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

fruits_jpgRecent, intr-un reportaj de la PRO TV, un producator de fructe si legume turc a fost intrebat daca mananca legumele crescute la neon si stimulate cu hormoni, iar cultivatorul turc a dat un raspuns socant ” nu am innebunit sa dau asa ceva de mancare copiilor mei”. Vezi detalii aici

Din vremuri istorice, turcii au incercat cu disperare sa ne cucereasca, dar s-au lovit de Mihai Viteazul, Vlad Tepes,  Stefan cel Mare, Iancu Corvin de Hunedoara sau Mircea cel Batran. In prezent, turcismele, manelele, kebaburile, shaormele si toate prostiile din lume ne-au invadat, iar pazitori avem papitoaie cu fete de Muppet gen: Bazac, Boc, Basescu. Am devenit lada de gunoi  a tuturor ,,tiganilor,, turciti si asta se intampla prin bunavointa si sprijinul impotentilor nostri politicieni, dar si din cauza ca ne-am lenevit atat de mult incat ne este sila sa mai muncim pamantul macar atat cat sa ne hranim sanatos copiii si preferam sa-i otravim cu gunoaiele din import!

Turcii ne-au cucerit! Avem pamant hranitor, cu cele mai bune soluri din Europa, dar preferam surogate manelizate,  iar  realitatea e cruntă. 70% dintre legumele vandute in Romania provin de la turci. Alte comentarii sunt de prisos

By:  Bogdan DĂRĂDAN

0 thoughts on “STOP otravurilor turcesti sub chip de fructe si legume proaspete”

  1. raspunsul il gasesti langa tine…miroase puternic a trandafir…dar nu e decat un….impachetat:) politicieni+romani+soarta+politicieni+romani lenesi+romani+politicieni-tarani muncitori-…atat:)

  2. ,aspectul’predomina mai toate domeniile Romaniei…(nu spun TOATE ca sunt mai ,,naiva” …)si daca nu sunt turcii atunci sunt altii .. doar NOI ramanem aceasi ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *