Atelier de Idei, Creatii, Divertisment, Social, Tineri

Rotariu Alexandru – O poveste colorata si creativa, in stil Createria Fair

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Rotariu Alexandru s-a nascut in anul 1989 si crescut in nordul Bucurestiului in cartierul Pajura, printre blocuri si spatii verzi. A inceput sa lucreze imediat cum a terminat liceul si a intrat in lumea vanzarilor. Acolo a realizat ca marketing-ul este un domeniu care i se potriveste si a inceput sa studieze intensiv acest domeniu. Ideile creative au inceput sa prinda contur inca din timpul facultatii cand a considerat ca trebuie sa reprezinte o entitate, un intreg cu alt pattern decat tiparul omului obisnuit, nu ca ar fi ceva rau in asta, dar Alex dorea ceva doar pentru el.

,,Intr-o zi trebuia sa ajung la ziua unui prieten si am zis sa ii duc ceva personalizat. Am cautat prin casa diferite materiale, pana am ajuns la o coaja de nuca de cocos. Am avut atunci o epifanie si cu ajutorul unui bomfaier simplu, un marker si ceva foaie de smirghel, a iesit un medallion simpatic de purtat la gat.”

Alex iubeste plimbarile cu longboard-ul, bicicleta si se ocupa de pagina de Facebook pe care a inaugurat-o in 2013 pe 23 noiembrie.

De la nuca de cocos la piatra, de la lemn la seminte de fructe

Azi, la aproape 6 ani de la inaugurarea paginii de Facebook, Alex a ales sa testeze si sa experimenteze si cu alte materiale precum: lemnul, piatra,  seminte de fructe exotice si sticla. A inceput sa isi configureze si o colectie speciala de bratari de piele si sa lucreze cu piele diferite obiecte pret-a-porter.

Alexandru promite sa ne surprinda la Createria Summer Edition cu multa creativitate si vibe relaxant, totul conturat in jurul brand-ului sau Rotita Artizan. Si asta nu e tot. Ceea ce este si mai important este faptul ca Alexandru foloseste doar materiale reciclate. Dar sa ii urmarim colectia.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *