Uncategorized

Istoria masajului de cuplu, de ieri pana azi, in toate formele sale

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Barbatii dar si femeile apreciaza un masaj cuplu facut asa cum trebuie. Dar cum si de unde a aparut? Cum s-a nascut acest obicei?

large_nullam-imperdiet-jus-5831bae707707

Insasi originea cuvântului «masaj» a nascut si naste controverse. Unii consideră că acesta provine din limba arabă de la cuvântul «mass» sau «masch» – «atingerea uşoară», alţii – de la cuvântul grec «masso» – «a strange cu mâna», ori de la latinescul «massa» – «ce se lipeşte de degete».

Dar, indiferent de originea cuvântului, sensul cuvântului este acelaşi. Din cele mai vechi timpuri masajul a fost o parte componentă a vietii sociale ale civilizatiilor antice. Tehnici de masaj pentru prima dată au fost descrise de indieni şi chinezi. În China masajul a început să fie aplicat în cel de-al treilea mileniu î.e.n. si tot pe atunci se conturau si primele saloane de masaj erotic sau exotic, cum era numit in anumite cercuri elitiste.

➡ Inceputuri

Într-unul din tratatele medicale din India Antică, cunoscut sub numele «Ayurveda», sunt descrise detaliat tehnicile de masaj, utilizate de indieni. Indienii efectuau frământări pe tot corpul – de la partea superioară a corpului până la picioare. Indienii primii au unit băi cu aburi şi masajul. În timpul masajului în baie pe plite de fier fierbinţi turnau apă, care se evapora şi pătrundea în piele.

Când corpul uman era suficient de umed, persoana masată se întindea pe podea, şi apoi era masata. In zone special amenajate la fel incepea si masajul erotic de relaxare dar era efectuat doar de persoane pregatite temeinic inainte.

In Japonia, persoanele care faceau masaj in Orasul Salciilor Plutitoare erau numite gheise.


În Egipt, masajul era combinat cu baia. Din baie, nu ieşea nimeni, fără masaj. Persoana încălzită era masată, întinsă, frământată, presată cu mâna pe diferite părţi ale corpului.

În «Odisea» lui Homer se povesteşte cum Cercei îl ungea pe Odisei în baie cu uleiuri şi unsori, iar femeile frământau corpurile soldaţilor înainte de luptă.

În Roma Antică, ca şi în China şi India au fost deschise şcoli de masaj. Datorită romanilor masajul a devenit o parte componentă a sistemului de educaţie fizică şi militară. După cum menţioneză Plutarch, marele lider militar roman Guy Julius Caesar, permanent utiliza masajul, care era efectuat de masori special instruiţi.

În Turcia şi Persia băile şi masajul au fost practicate pe larg. Şcoala orientală de masaj se deosebea de şcolile din Grecia şi Roma Antică. Diferenţa era că turcii masau asemănător cu egiptenii şi africanii: frecau şi apăsau cu degete, frământau ţesuturile. Masajul se făcea în băi într-o cameră separată uscată şi încălzită. Specialiştii de masaj oriental lucrau cu mâini şi picioare, acordând o atenţie deosebită frecării şi deplasărilor în articulaţii.

➡ De la masajul de relaxare la cel erotic

Imagineaza-ti o femeie senzuala care se joaca vesela intr-un jacuzzi. Apa freamata si o mangaie, iar ea te cheama cu miscari lascive inauntru. Acesta este un vis care poate deveni realitate mai repede decat te astepti. Masajul erotic in camera jacuzzi aduce impreuna beneficiile relaxante ale apei si relaxarea masajului erotic. Toate acestea, langa o zeita aleasa de tine, a carei singura misiune este sa iti aduca tie placere. Si nu e un vis. E un loc real, un loc pe care il gasesti la doar un click distanta daca apesi – Black Velvet Massage

Masaj erotic in Jacuzzi: mai mult decat relaxare. Este o practica noua de a explora taramul placerilor, asa ca nu mai astepta, a venit momentul sa beneficiezi si tu de aceasta ispita.

➡ O realitate incitanta – Black Velvet Massage

Erotismul capata noi forme in spatii inedite atunci cand alegi un altfel de masaj erotic in Bucuresti. Totul tine de limitele tale pentru ca ele nu vor avea limite. Tocmai de aceea, la salonul Black Velvet Massage intelegi ce inseamna excelenta in relaxare atunci cand poti sa alegi sauna sau jacuzzi pentru experiente inedite. Caldura o sa-ti lase urme senzuale pe piele, iar tu vei avea parte de rasfatul total al simturilor, alaturi de fetele de la Black Velvet Massage. Iar pe langa efectul senzual al masajului erotic ai parte si de beneficiile saunei. O experienta recomandata pentru sanatatea corpului si a sufletului.

➡ Masajul de cuplu – Mai erotic ca niciodata la Black Velvet Massage

Flirturi si atingeri indraznete intr-un amestec incantator ale unui masaj erotic ce ofera intimitate deplina clientilor. Este un pachet de masaj pentru cupluri nonconformiste, care are ca scop incantarea simturilor ambilor parteneri. O experienta erotica de maxima intensitate, menita sa ghideze ambii parteneri pentru a escalada cele mai mari inaltimi ale placerii. Couple massage este cea mai intensa experienta senzuala menita sa creasca increderea reciproca intre parteneri cat si legatura sexuala dintre ei, culminand cu placerea unui masaj erotic intens.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

 

1 thought on “Istoria masajului de cuplu, de ieri pana azi, in toate formele sale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *