Atelier de Idei, Divertisment, Tineri

INTERNATIONAL GENTLEMAN’S DAY with SUITS & SNEAKERS

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Morala ne ghideaza atunci cand luam decizii, manierele ne definesc personalitatea, iar afisarea unui comportament adecvat si civilizat reflecta un sentiment innascut de consideratie fata de ceilalti si respect de sine. Vino sambata la FOOTSHOP, la Gentleman’s Day, unde vei descoperi zece feluri de a stiliza o tinuta, well dressed cu o pereche de sneakersi intr-o expozitie de fotografie semnata The Storyalist.

Un moment pentru a-i recunoaste si sarbatori pe cei care au afisat in mod constant un comportament de apreciat si pentru promovarea calitatii interactiunilor sociale in viata de zi cu zi. In ceea ce priveste muzica, COSMINUIT va incinge atmosfera cu fluiditatea beaturilor booty and funky breaks, dar si electro. Detalii aici – PHOTO EXHIBITION

Host: Andrei Coman

Partners: 1664Blanc / GrammaWines / Socata / #AceCustom /

All the people, so many people…

#footshop #footshopbucharest #SuitsAndSneakers

 

 

1 thought on “INTERNATIONAL GENTLEMAN’S DAY with SUITS & SNEAKERS”

  1. Moaama ce misto e stilul asta! E elegant si foarte confortabil asa cumva casual sport, nu am incercat niciodata sa combin costumul cu incaltaminte sport… obisnuiesc sa imi cumpar incaltaminte eleganta de pe https://www.superlative.ro/ .Voi incerca cu siguranta stilul acesta, Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *