Uncategorized

Daca tot e vara, hai sa iti spun cum sa iti alegi o lada frigorifica

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Nu cumparam in fiecare zi frigidere, congelatoare sau alte aparate frigorifice, ci le cumparam o data la cativa ani buni. Pentru a avea un aparat electrocasnic mare pentru mai mult timp, ceea ce trebuie sa facem este sa il alegem cu grija si sa-l folosim in asa fel incat sa il avem pentru un timp cat mai lung.

tumblr_inline_non7hbPtG71sd2lsk_500

Astazi vreau sa va dau cateva sfaturi care va vor ajuta sa va alegeti in mod corect o lada frigorifica de la magazinul online Rombiz sau din alte magazine. Lazile frigorifice sunt extrem de utile pentru persoanele care vor sa depoziteze pe timp de iarna carne, legume sau alte produse care isi pastreaza calitatea prin inghetare.


Cand alegi o lada frigorifica, un prim sfat ar fi sa ai grija la volumul ei. Cu cat volumul este mai mare, cu atat dimensiunile sunt mai mari. Volumul il alegi in functie de nevoia pe care o ai, dar si in functie de spatiul disponibil necesar pentru depozitarea lazii.

Si poti alege in functie de video din gama de frigidere ,congelatoare sau alte  aparate frigorifice.

In alegerea lazii frigorifice conteaza si modul in care aceasta este compartimentata. Sfatul meu e sa alegi o lada care sa aiba si sertare sau cosuri de depozitare. Acestea iti pot fi mult mai utile decat crezi in depozitarea alimentelor necesare. Astfel vei avea acces la ele mult mai usor.

Un alt sfat ar fi sa ai in vedere functiile lazii pe care o cumperi: congelare rapida, autonomie energetica, dezghetare automata, etc. Aceste functii iti pot fi de mare ajutor.

Un ultim sfat ar fi acela sa tii cont de clasa energetica a lazii. Lazile frigorifice pot consuma destul de mult, fapt pentru care cel mai bine ar fi sa alegi o lada frigorifica ce are un consum mai redus.

Tine cont de aceste sfaturi si fa o achizitie inteleapta. Daca mai ai si alte sfaturi care ar putea fi utile, lasa-le in sectiunea de comentarii.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *