Uncategorized

Cifre care dau de gandit – 98% dintre romani isi cauta casa pe INTERNET

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Imi aduc aminte de un studiu interesant din zona de imobiliare, studiu pe care l-am citit intr-o publicatie de profil si care, cred eu, e la fel de valid si astazi daca nu si mai intensificat. Potrivit acelui studiu, se pare ca peste 98% dintre romanii cu varsta cuprinsa intre 30-55 de ani isi cauta o locuinta (casa sau apartament) pe internet. Practic, romanii aleg mediul online pentru a se informa cu privire la proprietatile disponibile pe piata. Statisticile stiu ca erau facute de catre Regatta Real Estate, bazate pe datele proprii disponibile.

In plus, romanii sunt din ce in ce mai atenti la siguranta lor si prefera apartamente dotate cu interfon. Cei mai pretentiosi dintre ei cauta modele de  videointerfoane pe ElectraInstal.ro pentru un plus de confort si de siguranta.

video_bloc_0

➡ Ce inseamna VIDEOinterfonul?

Principalul avantaj al modelelor de videointerfoane este faptul ca permit persoanelor dintr-o casa sa vada cine este la usa inainte de raspunde si de a permite accesul in locuinta. Aceasta este o masura foarte buna de securitate pentru absolut orice persoana, indiferent ca vorbim despre familii tinere, cu multi copii sau persoane in varsta care locuiesc pe cont propriu.

Electra Instal are in stoc mai multe tipuri de videointerfoane pentru blocuri sistem digital duplex si videointerfoane duplex pentru case si vile, astfel incat toti clientii sa poata gasi o varietate de produse.

Comparativ cu interfoanele audio, un video interfon asigura o buna comunicare audio cu persoanele din exteriorul cladirii, dar permite si vizualizarea persoanelor care suna la videointerfon.

Cu interfoanele video Electra, surprizele neplacute sunt evitate cu succes, caci utilizatorii unor astfel de videointerfoane vor sti dinainte cine incearca sa patrunda in cladire, fara sa fie nevoie de banala, dar atat de importanta intrebare “cine e?”

In plus, compania asigura cel mai bun raport calitate-pret si ofera variante de videointerfon ieftin, pentru toate buzunarele. De asemenea, Electra Instal ofera o gama variata de accesorii videointerfoane si toate instrumentele necesare pentru functionarea acestor aparate – un kit videointerfon care cuprinde yala electromangetica inteligenta, unitate centrala de comanda si alimentare, tag de proximitate si doze audio-video cu patru iesiri.

Aplicabilitatea interfoanelor video Electra creste pe masura de echipamentele se modernizeaza: in prezent, videointerfoanele Electra prezinta functia de touch, rezista la temperaturi foarte scazute, dar si la temperaturi foarte ridicate, asigura deschiderea portii si au un design modern, usor de asimilat in designul interior al locuintei.

Videointerfoanele pentru vile au si functii ce corespund deschiderii portilor auto si usii de la garaj.

rp_e4016a5b0181cdc7_9055-w500-h400-b0-p0-traditional-bedroom.jpg

➡ Ce locuinte cauta romanii?

Potrivit datelor furnizate de Google, in Romania sunt aproximativ 300.000 cautari pe luna in domeniul imobiliar, dintre care: 120.000 in segmentul rezidential, 20.000 pentru imobile executate silit, 8.000 pentru spatii comerciale, 2.000 pentru industrial si 1.000 pentru birouri.

In ceea ce priveste orasele din care provin vizitatorii, in top se afla: Bucuresti, Londra, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov, Timisoara, Craiova si Cluj-Napoca – in total au fost inregistrati vizitatori din aproape 7.000 de orase din intreaga lume.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Related articles across the web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *