Avantajele aduse de achizitionarea unei garsoniere la cheie

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Nu trebuie sa fiti neaparat din Brasov sau din Sibiu pentru a auzi de Maurer Imobiliare. Acesta este un dezvoltator imobiliar de top din Romania, care s-a axat recent pe astfel de proiecte in locatiile mentionate mai sus. Oferind un numar de 750 de locuinte, extrem de bine compartimentate, echipa maurer-residence.ro are in vedere, inainte de orice, multumirea pe deplin a clientilor care isi doresc sa achizitioneze un imobil.

Am un prieten care si-a cumparat recent in acest ansamblu rezidential o garsoniera la cheie si a descoperit ca era echipata cu interfon apartament si cu interfon interior scara de bloc de la ElectroInstal.ro

maurer-residence_5

Atunci cand vine vorba despre o persoana care vrea sa locuiasca singura sau despre un cuplu proaspat casatorit, alegerea perfecta consta in achizitia unei garsoniere la cheie, mi-a spus el.

Intrucat blocurile construite in trecut erau gandite in asa fel incat sa cuprinda cat mai multe imobile, insa nu ofereau locatarilor prea mult spatiu din punctul de vedere al compartimentarii incaperilor, Maurer Imobiliare vine cu noutatea in acest sens, focusandu-se pe spatii cat mai eficient asamblate astfel incat orice familie sau persoana sa se poata considera pe deplin acasa.

In plus apartamentele compartimentate modern sunt dotate cu interfoane de interior de ultima generatie.

➡ Care sunt beneficiile oferite de achizitia de garsoniere la cheie?

Atunci cand vine vorba despre astfel de imobile, majoritatea persoanelor au tendinta de a le subaprecia din punctul de vedere al spatiului oferit, insa aceste aspecte sunt valabile in cazul blocurilor vechi. Proiectele imobiliare din prezent au in vedere un grad de confort garantat tuturor celor care considera ca un apartament cu doua sau trei camere este ori o achizitie prea costisitoare, ori presupune prea mult spatiu ce nu va fi folosit.

Care sunt avantajele unei garsoniere achizitionate la cheie:

  • Pretul practicat de acest dezoltator imobiliar de top este intotdeauna unul corect, fiind corelat cu un nivel calitativ inalt si reflectand realitatea: nu este o noutate faptul ca unele persoane viseaza intreaga viata la achizitia unei locuinte proprii, insa cei care au ocazia sa faca acest pas trebuie sa selecteze variantele si in functie de costurile implicate.

  • Imobilele sunt noi, la fel si instalatiile sanitare si electrice: acest aspect prezinta o mare importanta, mai ales ca defectarea lor implica o serie de costuri semnificative si timp irosit. De obicei, persoanele aflate in cautarea unui imobil se feresc de blocurile vechi tocmai din dorinta de a evita neplaceri ce tin de instalatiile sanitare sau electrice.

  • Locatii de top: atunci cand achizitionezi o locuinta, aceasta alegere poate presupune sa iei in calcul ca urmeaza sa locuiesti chiar si o viata intreaga in imobilul respectiv, de aceea criteriile de selectie difera fata de cautarea unei locatii de inchiriere. Asadar, zona in care este amplasat imobilul trebuie sa fie in apropierea statiilor de transport locale, in apropierea magazinelor sau in imediata vecinatate a job-ului. 

  • Imobile spatioase: categoria de garsoniere la cheie redefineste intru-totul ideea de garsoniera, intrucat persoanele interesate de acestea pot sa observe cat de spatioase sunt, cuprinzand: camera de zi, bucatarie, baie, hol sau spatiu de depozitare si un balcon.

  • Solutii diverse privind modalitatile de plata: indiferent daca se doreste plata integrala, plata in doua sau trei transe sau se cauta un sistem de rate la dezvoltator, imobilul mult dorit poate fi al dumneavoastra pe o cale mult mai amiabila comparativ cu achizitionarea de la vechii proprietari, in cazul blocurilor vechi.

➡ Importanta alegerii unor interfoane inteligente pentru confortul si protectia locuintei tale

interfoane_audio_blocuri_sistem_digital_semiduplex

Electra Instal, o firma cu capital privat, infiintata in anul 1992, iar principalele activitati pe care le avem sunt distributia si montarea de interfoane si videointerfoane produse de compania Electra, din Iasi.

Pentru ca ne dorim sa oferim o gama cat mai variata de produse, astfel incat oamenii sa gaseasca aici tot ce au nevoie, punem la dispozitia clientilor interfoane ieftine si videointerfoane Electra, la preturi foarte accesibile, de tipul “blocuri sistem digital duplex si semiduplex”, “vile sistem digital duplex”, precum si dispozitive de control acces, automate pentru iluminat si amortizoare hidraulice.

Cu scopul de a satisface preferintele clientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a produselor oferite, avem propria echipa de montaj si instalare a echipamentelor si asiguram interventie in perioada de garantie si post-garantie.

Avand doua puncte de lucru in Bucuresti si Buzau, portofoliul nostru numara peste 2.000 de clienti la nivel national, acestia fiind formati, in principal, din asociatiile de locatari. Asadar, indiferent ca aveti nevoie de montare interfon pentru bloc si vile, de accesorii precum cartele optice sau cautati un kit interfon, Electra va ofera cele mai bune variante!

Pentru a vizualiza produsele noastre, puteti accesa pagina de “Sisteme”, unde gasiti dispozitive foarte utile pentru orice locuinta. De asemenea, in partea dreapta a fiecarui produs, aveti posibilitatea sa va calculati singuri costurile pentru a avea o idee precisa asupra preturilor sau puteti cere o oferta personalizata.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close