Uncategorized

3 IDEI ca să-ți iei porția de la natură pentru o altfel de lecție de frumusețe

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

mesaj motivational

“Draga mea, fetița mea,

Și eu sunt emoționat după ce am primit răspunsul tău. Nici nu știi cât de mult mă bucur că pot să îți fiu de ajutor. Apropo de asta, am văzut recent o poză cu tine pe instagram unde arătai follow-erilor tăi că ești la un centru de înfrumusețare și epilare și am văzut undeva în fundal o siglă care indica faptul că în acel loc se foloseau de lumina pulsatorie pentru servicii de înfrumusețare. Poate că o să-ți par de modă veche, dar, când vine vorba de frumusețe de ce nu te întorci la natură?

Știi, nu știu dacă tu îți mai aduci aminte dar nimic nu e mai sănătos pentru frumusețea corpului tău decât ceara de albine. Probabil ai uitat când mergeai cu mine la străbunicul tău din partea mamei. Mai știi când avea acei stupi? Știu că tu erai mereu speriată să nu te înțepe o albină, dar probabil acum ai aflat că albina, după ce te înțeapă, își lase o parte din corpul ei în pielea ta și ea moare.

12063771_10206426762600853_2539129330084374280_n

Mai mult decât atât, mai știi când erai la Rucăr la străbunici, te pregăteai să dai examen de capacitate și nu te puteai concentra, nu puteai să înveți pentru că la fel ca și mine, nici tu nu prea te-ai omorât cu matematica. Ideea e că în acea zi te plimbai prin grădină, stupii erau deschiși și știu că te-au înțepat două albine în frunte 🙂

Erai așa haioasă pentru că amândouă te-au înțepat în zone diferite și arătai de parcă aveai două coarne. Partea și mai interesantă e că după acea experiență ai găsit idei și te-ai putut concentra pe exercițiile tale. Concret, veninul de albine te-a ajutat să te concentrezi. 

Deci, dacă ceva ce aparent e rău și provoacă durere cum e veninul de albine te ajută, nici nu știi câte proprietăți are ceara de albine pentru frumusețea ta, mai ales când vorbim despre ceara de epilat.

Și pentru că nu mai vreau să fiu cicălitor ca data trecută, o să-ți dau doar trei idei!

➡ 3 idei care te vor convinge să spui DA atunci când vine vorba de ceară de epilat

1. ceara de albine este un produs natural 100%, spre deosebire de parafină și lanolină. Concret, ceara se obține printr-un proces chimic complex natural pe care doar albinele și natura îl stăpânesc. Albinele consumă polenul florilor pe care-l transformă în miere, unul dintre produsele dulci ale naturii care nu provoacă diabet. Mai mult decât atât, mierea de albine se situează printre alimentele care se metabolizează rapid în organism, undeva între 10-15 minute. Totodată, albinele consumă miere pe care o transformă în ceară printr-un proces care nu poate fi explicat de chimiști. Mai mult decât atât, în funcție de perioada în care albinele concep ceara, aceasta poate fi albă, galbenă, portocalie, roșie sau maro.

2. ceara de albine este un produs flexibil. Ea se topește complet la 80 de grade Celsius dar se poate folosi și utiliza și la temperaturi mai mici. Practic, dacă folosești un kit de epilare îți poți seta singur temperatura astfel încât să fie mai suportabilă pentru pielea ta dar efectele vor fi aceleași.

3. Ceara de albine se poate refolosi fără să își piardă din calitate și proprietăți.

Eu zic că ți-am oferit suficiente argumente ca să lași saloanele cu tot felul de echipamente costisitoare și sofisticate care folosesc tehnologii futuriste pentru șansa de a te trata acasă cu cel mai spectaculos dar al naturii – ceara de albine.

Pe curând, pe orice rând fetița mea!

motivat by SUPERblog 2015

0 thoughts on “3 IDEI ca să-ți iei porția de la natură pentru o altfel de lecție de frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *